19 November 2016

A stylish little wish come true

Ted Baker Wallet

Did you notice that we’re already halfway through November? While I’m not sure if the time has come to put a Christmas tree in our living room just yet, I’m already dreaming about the presents that are going to decorate it. This time of the year, I always make my wish list full of small and big surprises.

My wishlist

On top of that list there’s a very practical, yet stylish, small leather wallet. I consider myself a lucky girl, because Duifhuizen tassen en koffers let me pick out a wallet to review. The perfect Christmas gift! I chose a stylish little wallet by Ted Baker. It is made of black leather and finished with beautifully gold details.

I must admit that I have been looking for this type of wallet for a long time already. Often I find nice large models. But now that the Christmas parties are coming up, I want to go out with my festive clutches and shoulder bags. It’s quite impractical to bring a wallet larger than your purse. For those occasions I need something appropriate. Something that suits my personal style.

My new wallet from Ted Baker is not only small and delicate, it has space for all my cards and loose change. Inside there are several compartments and an extra pocket with a zipper. Not only suitable for money, very practical for when you’re halfway through the party and you want to store your earrings in a safe place.

For me Santa Claus came pretty early 😉 Did you prepare your wish list already? Or do you want to surprise someone special with a beautiful gift? Then this is definitely a nice tip!

—————————————————————————————————-

We zijn alweer half november. Terwijl ik er nog niet zeker van ben of de tijd al rijp is om een kerstboom in onze living te zetten, begin ik toch al te dromen over de pakjes die daar zodra onder zullen liggen. Dit jaar maak ik zoals altijd mijn verlanglijstje vol met kleine en grote verrassingen.

Vooraan op de lijst staat een erg praktische én stijlvolle kleine lederen portemonnee. Ik kan mezelf als een echte gelukzak beschouwen, want ik mocht van Duifhuizen tassen en koffers een portemonnee uitzoeken om te reviewen. Het ideale kerstcadeau! Ik koos voor een modieus klein portemonneetje van Ted Baker. Het is gemaakt van zwart leder en stijlvol afgewerkt met gouden details.

Nu moet ik toegeven dat ik al lang op zoek was naar dit soort model. Vaak vind ik in de rekken wel leuke grote modellen. Maar nu de kerstfeestjes eraan komen, ga ik op stap met mijn feestelijke clutches en schoudertasjes. Daarin kan ik geen portefeuille meenemen die groter is dan mijn tas. Daarvoor heb ik iets toepasselijk nodig. Iets dat past bij mijn persoonlijke stijl.

Mijn nieuwe portemonnee van Ted Baker is niet enkel klein en fijn, hij is bovendien zeker ruim genoeg om al mijn kaarten en klein geld in weg te krijgen. Binnenin zijn er verschillende opbergvakjes en een extra vakje met een rits. Niet enkel gemakkelijk voor klein geld, ook wanneer je halverwege het feestje je oorbellen even veilig wil wegbergen.

Bij mij kwam de Kerstman alvast erg vroeg 😉 Heb jij al iets op je wensenlijstje al gemaakt of wil je graag iemand speciaal verrassen met een mooi cadeau? Dan is dit zeker een goede tip!

Tags :